banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dave B. – “Dance On Me”

Dave B. dropt zonder enige aanleiding op sociale media zijn zevende single van het jaar, “Dance On Me”, geproducet door SangoBeats. Ondanks dat Dave B. al enkele jaren actief is als rapper, zanger, schrijver én producer, is hij nog steeds vrij onbekend. Hij heeft echter wel enkele nummers uitgebracht die wat meer aandacht kregen, zoals “Right Here” van zijn album Tomorrow, dat hij uitbracht in 2016. Een jaar later brengt Macklemore zijn album GEMINI uit, waarop hij als feature te horen is op “Corner Store”.

“Dance On Me” is zoals de meeste nummers van Dave B. een mix van hiphopelementen en r&b. Een dromerige beat met rustige instrumentals en daarbij de rustgevende stem van Dave B. zorgen ervoor dat je drie minuten lang alles rond je heen even vergeet. De single bestaat uit verschillende delen, een gezongen refrein dat daarna weer overslaat in een rapgedeelte als volgende verse. Dave B. lijkt te spreken over ups & downs in een relatie. Zijn frustratie laat hij merken door hier en daar een subtiele ruwheid en agressie in zijn stem te laten horen, maar het nummer blijft rustig.

We kunnen dus wel zeggen dat “Dance On Me een perfect nummer is om je gedachten even te verzetten en meegesleurd te worden in het verhaal dat Dave B. te vertellen heeft.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.