Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lous and the Yakuza – “Amigo”

Als de naam Lous and the Yakuza op dit moment nog geen belletje doet rinkelen, dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen. De Belgische zangeres brengt op 16 oktober haar debuutalbum GORE uit, waarvoor ze samenwerkte met niemand minder dan El Guincho, de producer van Rosalía. Met “Amigo” is de laatste rechte lijn ingezet en levert Lous and the Yakuza naast een prachtige muziekvideo ook een anthem voor vriendschap af.

Iets meer dan tweeënhalve minuut duurt “Amigo”, waardoor er geen tijd is voor onzin. Stilstaan is geen optie en dat zal je vanaf de eerste seconde geweten hebben. Een dansbare beat baant zich langzaam maar zeker een weg naar voor doorheen de verschillende muzikale lagen, om bij het refrein helemaal open te bloeien. ‘La vie ne fait pas de cadeaux’, concludeert de zangeres aan het eind van het refrein. De vocalen klinken doorheen het hele nummer krachtig en kleurrijk, maar blijven vooral boeien.

“Amigo” is een sterk nummer en dat wordt ook weerspiegeld in de bijbehorende video. Het ene moment staat zangeres Marie-Pierra nog met oranje haar op een klif, het volgende zit ze in een baljurk op een paard. Het is duidelijk wie de touwtjes in handen heeft. Een ritmische montage en een groep dansers geven het geheel een strakke look, wat helemaal in het plaatje van Lous and the Yakuza past.

Op 16 oktober verschijnt GORE en dat belooft nu al een indrukwekkende debuutplaat te worden.

Facebook / Instagram

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

650 posts

About author
Dansende Beer met een hart voor Scandinavische popmuziek, sad girl music (lees: Phoebe Bridgers) en Franstalige dingen.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Lolo Zouaï @ Botanique (Orangerie): Bitterzoete avond

Tot enkele jaren geleden verkocht de Frans-Algerijnse Lolo Zouaï gewoon hamburgers in New York, maar ondertussen trekt ze de wereld rond om…
InstagramLiveRecensies

Lous and The Yakuza @ Ancienne Belgique (AB): Nergens beter dan thuis

Belgische artiesten die het op heel wat plekken in de wereld goed doen, ze zijn nog steeds een rariteit. Lous and The…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

MEUTE, Men I Trust, The Blaze en meer naar Dour 2023!

Binnen exact zes maanden gaan de poorten van de festivalweide van Dour open en om de verwachtingen nog wat te laten stijgen,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.