Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Keith Urban – “One Too Many” (feat. P!nk)

De in Australië wonende singer-songwirter Keith Urban is niet zo bekend in ons Belgenland, desondanks heeft de muzikant verschillende Grammy’s en andere muziekprijzen op zijn naam staan. Naast zelf muziek maken zit de levenspartner van Nicole Kidman ook in de jury bij The Voice. Eind deze week verschijnt het elfde album van Urban en als laatste teaser brengt hij nog een samenwerking uit. In het verleden werkte de muzikant al samen met onder meer Carrie Underwood, Julia Michels en Nile Rodgers en Pitbull. Deze keer wist hij P!nk te strikken voor een duet. Die Amerikaanse zangeres bracht sinds 2000 maar liefst acht albums uit waarop ze een heleboel verschillende genres naar haar hand zette. Doorheen haar carrière werkte ze ook samen met verschillende artiesten waaronder Linda Perry, Wrabel, Lily Allen en een volledig countryalbum met Dallas Green.

Met beiden heel wat samenwerkingen op hun naam, kon het nieuwe “One Too Many” niets anders dan slagen. Het catchy nummer begint met Keith Urban en voor het refrein komt P!nk er al bij. De twee stemmen gaan goed samen en passen bij de relaxte sfeer. Tijdens het refrein zingen de twee ‘come take me home’. Die lijn doet denken aan “Walk Me Home“, P!nk’s hit van vorig jaar, en klinkt bovendien bijna als Can’t Take Me Home, het debuutalbum van de zangeres. “One Too Many” heeft op het einde een aardige gitaarsolo waardoor het countryachtige nummer toch een rocktouch krijgt. De gitaar mocht wat pronominenter aanwezig zijn, maar desondanks is het een fijne single.

Vanavond zouden Keith Urban en P!nk het nummer voor het eerst live brengen tijdens de Country Music Awards. Urban gaat eveneens die awardshow presenteren.

Keith Urban: Facebook / Instagram / Website

P!nk: Facebook / InstagramWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

16 september 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief