Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sarah Almoril – “Stop Signs”

Het blijft voor ons een raadsel waarom, maar als het om Duitsland gaat, hebben we nooit echt het gevoel dat er grote muzikale talenten verscholen zitten. In de praktijk is dat echter helemaal anders, want ook vandaag hebben we een ruwe diamant van bij onze Oosterburen ontdekt. Dit keer gaat het om Sarah Almoril. De Duitse zangeres met Braziliaanse en Spaanse roots hield zich lange tijd verscholen in haar klein thuisdorpje, maar begint helemaal door te breken nu ze in het grote Berlijn woont. Naast haar carrière als fotomodel, is ze ondertussen al aan haar derde single toe, maar dat ze een rijzende ster is, kunnen we aan haar hoge aantal streams zien. Verwacht dus pop met een ruw kantje à la Jorja Smith of Lolo Zouaï.

Op haar nieuwste worp is dat duidelijk hoorbaar. Terwijl we wegdromen op de synths en bassen, steelt Sarah meteen de show. Al die dromerige elektronica verdwijnt dan als sneeuw voor de zon, en dat mag je redelijk letterlijk nemen. Een zwoele baslijn jaagt de temperatuur op, terwijl de Duitse lekker haar ding doet. “Stop Signs” zit dan ook heel catchy en radiovriendelijk in elkaar, waardoor het nummer ongetwijfeld in je hoofd zal blijven plakken. Sarah Almoril maakt geen popmuziek zoals iedereen dat doet, maar geeft er een eigen draai aan. Met haar krachtige stem pakt ze je helemaal in, terwijl er muzikaal heel wat kleine wendingen te ontdekken vallen. Sterk werk van de jongedame dus, en als dit nog maar haar derde single is, zijn we heel benieuwd naar wat ze nog meer voor ons in petto heeft.

Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

11 september 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief