Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Katie Melua – “Your Longing Is Gone”

 

© Rosie Matheson

Ze was slechts 19 jaar oud toen ze ontelbaar vele harten veroverde met haar gesmaakte debuutalbum Call Off The Search, en sindsdien geldt Katie Melua als één van de grootste Britse artiesten. Met nummers als “Nine Million Bicycles“, “Piece By Piece” en “If You Were A Sailboat” wist het in Georgië geboren wonderkind haar karakteristieke stem over de hele wereld te verspreiden. Intussen is Melua al aan haar achtste album toe, dat ze toepasselijk Album No. 8 doopte. Na een aantal jaren muzikale stilte tracht ze op dit album te exploreren welke schaduwkanten gepaard gaan met sprookjesachtige liefdesverhalen. Hiervoor wordt ze bijgestaan door het Georgisch Filharmonisch Orkest.

“Your Longing Is Gone”, de derde reeds uitgebrachte single, presenteert zich als een bitterzoete ballade over een temperende liefde. De aanwezigheid van verschillende strijkers draagt bij tot het creëren van een weemoedige sfeer. Naar het groots einde wordt stevig opgebouwd, waarmee Melua nog maar eens bewijst dat ze weet hoe ze ons tot op fijne diepten kan raken.

Op 16 oktober komt Album No. 8 uit.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 september 2020

About Author

Ellen Vanneste Containing multitudes.


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Katie Melua – “Your Longing Is Gone””

  1. Hans Anderson schreef:

    Dit sfeervolle nummer zou zo uit een James Bond film kunnen komen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief