Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Helen – “Hit and Run”

Ken je de Roemeense Helen al? Waarschijnlijk niet, want we betwijfelen of je überhaupt een Roemeense artiest kent. Toch heeft deze zangeres een link met de Lage Landen, want ze studeerde jazz bij onze Noorderburen in Groningen. Daarnaast kon je haar hier ook al aan het werk horen tijdens heel wat radio- en tv programma’s. Helen is dus eigenlijk niet zo’n onbekende voor ons, en als het van haar muziek afhangt, zal je ze nog veel vaker horen. Zo is ze tegenwoordig haar kinderdroom helemaal waar aan het maken door uitstekende dromerige r&b/soul te maken. Haar nieuwste single “Hit and Run” is dan ook een mooie aanvulling van haar palmares.

Haar nieuwste worp heeft niet echt veel om het lijf, maar daar ligt net de kracht van het nummer. Met enkel een akoestische gitaar zorgt ze voor een gezellige sfeer, maar het is de zangeres zelf die de show steelt. Met haar zeemzoete stem weet ze je helemaal te betoveren en dat weerspiegelt zich dan ook in de single zelf. “Hit and Run” klinkt heel liefdevol, waardoor het lijkt alsof je Helen al kent. De nieuwste van het Roemeense talent werd een leuk liefdesliedje, waarmee ze ook ons in zwijm doet vallen. Hopelijk snel meer van dat, want wij worden stilaan verliefd op de muziek van deze Helen.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2117 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles MEAU - "Helen" & "Hou Me Vast"

De Nederlandse MEAU was een van de revelaties van 2022 dankzij megahit “Dat heb jij gedaan“, maar nu moet ze er voor…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophia Alexa - "Hit and Run"

Sophia Alexa is de dochter van Duits-Amerikaanse ouders en groeide op in Amsterdam en Londen, waardoor de jonge zangeres al snel moest…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Helen - "How We Feel"

Helen is geboren in Roemenië en had al van kinds af aan een grote passie voor muziek. Haar liefde voor muziek was…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.