Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single HRVY & Matoma – “Good Vibes”

Met Harvey Leigh Cantwell, beter bekend onder zijn artiestennaam HRVY, loopt er aan de andere kant van het kanaal opnieuw een jong poptalent rond dat het helemaal lijkt te gaan maken. De jonge Brit is dan ook niet helemaal van nul af aan begonnen, want hij oogstte al veel bekendheid als tv-persoonlijkheid op de BBC. Hoe dan ook slaan zijn catchy popdeuntjes aan en verovert hij – aan zijn kleine tien miljoen maandelijkse Spotifyluisteraars te zien – stilaan de hele wereld. Op zijn nieuwste single doet de jongeman het met de Noorse dj Matoma. Die scoorde enige tijd geleden al samen met The Vamps een gigantische hit met “All Night“. En wie stond er toen in het voorprogramma van die boyband? Juist, HRVY… Het is een kleine wereld.

Het nieuwe “Good Vibes” duurt nog geen drie minuten, maar doet wat het belooft: goeie vibes uitstralen. HRVY laat met enkel en alleen zijn stem het zonnetje al harder stralen en dan moeten die zonnige beats van Matoma er nog bij komen. Met een leuke mix aan elektronica, synths en heel wat stemsamples weet het duo er op het laatste nippertje nog een zomerhitje uit te persen. Dans al die negatieve energie van je af en laat HRVY in je leven, want de jongeman zal het hoogstwaarschijnlijk nog ver schoppen. Tegen het einde krijgen we nog een soort gitaarsolo – en dat op een dancepopnummer(!) – voorgeschoteld, wat de kers op de taart is van een leuk nummertje.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2115 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single HRVY - "ME BECAUSE OF YOU"

De 21-jarige Harvey Leigh Cantwell, beter gekend onder zijn artiestennaam HRVY, is een Engelse YouTube-bekendheid en een rijzende ster in het Britse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.