Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single HRVY – “ME BECAUSE OF YOU”

De 21-jarige Harvey Leigh Cantwell, beter gekend onder zijn artiestennaam HRVY, is een Engelse YouTube-bekendheid en een rijzende ster in het Britse popcircuit. Zijn eerste single “Thank You” werd uitgebracht in 2013. Een goed jaar later was HRVY supportartiest voor Little Mix tijdens de Salute Tour. Naast promotours, optredens, releases en andere popsteractiviteiten woonde hij ook Slime Fest 2018 bij, waar hij liedjes als “Personal”, “I Wish You Were Here” zong en Jonas Blue’s “Mama” coverde. Nadat hij in februari 2017 tekende bij Virgin EMI bracht hij datzelfde jaar twee ep’s uit: “Holiday” en “Talk To Ya”. Vorig jaar trad hij op in de uitverkochte kleine zaal van Paradiso en op 5 april 2020 keert hij terug voor een show in de grote zaal.

Het lijkt wel een klassiek verhaal: een talentvolle tiener uit een klein stadje in Engeland zit op zijn kamer, neemt wat nummers op en zet ze op YouTube en binnen no-time is hij wereldberoemd onder tienermeisjes over de hele wereld.

HRVY is anno 2020 klaar voor de sprong richting de top en doet dit met zijn nieuwe single “ME BECAUSE OF YOU”. Dit speelse liedje geeft je direct een goed gevoel en heeft daarbovenop een pakkend refrein. Voor dit lied raakte HRVY geïnspireerd door een Instagramfan en tijdens een vlucht terug uit Azië bedacht hij een manier om zijn nieuwe muziek en zijn nieuwe ik aan de wereld te tonen. “ME BECAUSE OF YOU” is een lied over zijn fans. Sinds de eerste dag in 2014 zijn de fans er altijd geweest en hebben ze zijn hart geopend, zoals hij zegt in zijn eerste zin. Doorheen de tijd hielpen ze hem op te groeien in zijn bekendheid en maakten ze dingen goed, zelfs in de donkerste tijden. Het liedje is een welgemeende dankjewel aan zijn fans voor alles wat ze voor hem gedaan hebben en hoe hij daardoor is kunnen worden wie hij nu is: de beste versie van hemzelf.

“ME BECAUSE OF YOU” is een emotioneler liedje dan zijn vorige en hij voegde een zachtere kant toe aan de cathartische elektropop flicks die we van hem gewoon zijn. De song zal dezelfde weg opgaan als zijn vorige releases en zal dan ook snel een van de favorieten worden van zijn online fans.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single R3HAB & Jonas Blue - "Sad Boy" (feat. Ava Max & Kylie Cantrall)

De Nederlands-Marokkaanse R3HAB is al een lange tijd een gevestigde waarde binnen de dancescene. Momenteel domineert hij de hitlijsten met “All Around…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Little Mix - "Love (Sweet Love)"

Little Mix, sinds dit jaar ’s werelds populairste vrouwengroep, heeft heel wat te vieren. Niet enkel bevielen vorige week Perrie en Leigh-Anne…
FeaturesMuzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (17 mei - 23 mei)

Een nieuwe week, dat betekent een nieuw overzicht vol muzieknieuwtjes! Eindelijk kon het Eurovisiesongfestival van start, en wat een spannende editie was…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.