Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Casper Cox – “In De Zon” (feat. Delia Accardo & Chaz)

In Limburg wordt Casper Cox stilaan een vast begrip in de muziekwereld. Zo kan je hem bijvoorbeeld al kennen van zijn passages op Pukkelpop of Genk on Stage met het dj-project Vandalen. Daarnaast wil de jonge Hasselaar nu wat persoonlijker te werk gaan. Onder zijn eigen naam wil Casper Haspengouw in de kijker zetten. Hij produceert daarom een album, waarop verschillende Limburgse rappers, zangeressen en muzikanten hun ding kunnen doen. Het eerste voorsmaakje van die plaat krijgen we vandaag met “In De Zon”. Een fruitig nummertje waarop we zijn vriendin Delia Accardo, Chaz – van Chaz en Djalu – en saxofonist Joos Vandueren te horen krijgen.

“In De Zon” doet in elk geval wat het belooft: het zonnetje laten stralen. Dat was dan ook Caspers bedoeling, want hij wilde met het nummer het gevoel creëren van een zonnige dag in een Haspengouws veld. Zet je dus ergens in de zon en droom weg op de chille beats en zomerse vibes die de Limburger op je afvuurt. Terwijl je lekker wegdroomt, mixt Delia dan het Frans en het Engels tot een zwoel geheel, waardoor ze je helemaal betovert met haar stem. Net voordat je de planeet verlaat, zet Chaz je met je voetjes terug op de grond. De rapper toont zich van zijn beste kant, waarna het nummer op z’n einde loopt met een saxofoonsolo van Joos Vandueren. Er gebeurt dus heel wat op een dikke drie minuten, maar nooit hebben we het gevoel dat alles op elkaar is gepropt. Sterker nog, “In De Zon” is het perfecte nummer om weg te dromen op een mooie nazomerdag. We zijn dan ook benieuwd wat Casper Cox nog allemaal in petto heeft!

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

973 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Casper Cox - "Godvergeten" (feat. Rian Snoeks, Jesse Nights & Gustav Leo)

Casper Cox heeft al heel wat ervaring met zijn dj-project Vandalen, maar nadat hij een eerste hoogtepunt had bereikt door te spelen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chaz - "Onzichtbaar" (feat. Don Luca)

In elke regio heb je de oude garde en de nieuwe beloftevolle artiesten. In Limburg behoren Tiewai, Don Luca en Zio Io…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2020 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.