Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Elle Yaya – “Rich Bitch”

Als je inspiratiebronnen D’Angelo, Solange en Missy Elliot zijn, spitsen we met veel plezier onze oren. Elle Yaya mag dan misschien nog maar haar tweede single uitbrengen, maar de ambities druipen er van af. Op haar vijftien jaar tekende Elle haar eerste platencontract, stopte ze met school en waagde ze haar geluk in London. Ze raakte er in aanraking met drugs en alcohol, waardoor ze een jaar in een afkickkliniek zat. Het is dus duidelijk dat de 23-jarige een verhaal te vertellen heeft en dat doet ze binnenkort op haar eerste project Pharmacy.

Nadat ze dit jaar dus eindelijk debuteerde met haar single “Bleedin“, kennen we nu met “Rich Bitch” nu het vlijmscherpe vervolg op dat nummer. Op de track neemt ze ons mee naar een dag in een niet al te ver verleden, waarbij alles voor haar draaide rond likes op Instagram en de druk die daardoor ontstaat. Muzikaal herkennen we invloeden uit r&b, nineties pop en hiphop, maar dan wel met een eigentijdse insteek. Elle Yaya zit eindelijk op het juiste spoor dus laat ons hopen dat ze ons verder zal verrassen in de toekomst.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1857 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #28

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.