Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sasha Sloan – “House With No Mirrors”

Wat dit jaar nog allemaal te bieden heeft is onduidelijk, maar Sasha Sloan is nog steeds vastberaden om deze herfst haar eerste album uit te brengen. Als songwriter schreef ze al hits voor onder andere Katy Perry, Charli XCX, Anne-Marie, LANY en Kygo. Met die laatste bracht ze in april overigens ook de single “I’ll Wait” uit, wat haar populariteit weer een boost gaf. Gewapend met een leger aan nummers maakt ze zich nu klaar voor haar grote doorbraak.

“House With No Mirrors” is weer een zeer subtiel popnummer geworden dat best onschuldig overkomt, maar daardoor des te meer charme heeft. Het moet niet altijd over de top geproducet zijn, want net de ingetogenheid van deze single kan weer bekoren. Het hoeft geen met beats overladen poptrack te zijn om te overtuigen, want de kracht van een nummer komt vooral uit de manier waarop de artiest zijn of haar verhaal vertelt. We luisteren in de toekomst alvast graag nog meer naar de verhalen van Sasha Sloan als ze zo mooi zijn als op “House With No Mirrors”.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1489 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kygo & Sasha Sloan - "I'll Wait"

Kygo is de artiestennaam van de Noorse dj en remixer Kyrre Gørvell-Dahll. Zijn muziekstijl is een mix van Tropical House, deephouse, Balearic…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.