Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tate McRae – “don’t be sad”

Toen wij zeventien waren, dronken we ons eerste pintje, mochten we alleen naar een fuif gaan en werden we soms slechtgezind door een leerkracht die ons veel te veel huiswerk gaf. De Canadese Tate McRae zal zo’n jeugd nooit meemaken, want zij wordt gezien als ‘The Next Big Thing’. Die benaming kreeg ze niet zomaar, want ze werkt hard om dat waar te maken. Zo wist de vastberaden zangeres tot nu toe met elk nummer succes te scoren, een miljoen instagramvolgers te sprokkelen en maakt ze zelfs kans op de VMA-award voor ‘Best New Artist’ naast Doja Cat, Lewis Capaldi en Yungblud. We hopen dat ze die wint, want dat zou meer dan verdiend zijn!

Tate McRae schrijft al sinds haar veertien songteksten die ze goed heeft bewaard om er op een dag aan verder te werken. Haar nieuwste hit “don’t be sad” is dus ook een nummer dat al enkele jaren op de kast lag te wachten op een officiële release. Eindelijk is het daar en kunnen we weeral spreken van een echte parel die we graag op repeat zetten. Het Canadese tieneridool geeft opnieuw een leuk visitekaartje af dat wel eens bij het breed publiek terecht kan komen. Het is dan ook weer haar scherpe golvende zangstem die ons helemaal in de ban (en in het mysterieuze) houdt. Haar verfijnde muzieksound die de jonge zangeres op een korte tijd heeft ontworpen, werpt nog altijd vruchten af en zal dat ook blijven doen. Tate McRae is klaar om door te breken en wij staan haar niet in de weg.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singe Mazey Haze - "Always Dancing"

Nadine Appeldoorn alias Mazey Haze is een 21-jarige Amsterdamse die nu haar derde single “Always Dancing” uitbrengt. Haar vorige singles “Headspin” en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single INU INU - "fool me"

INU INU is een Nederlands-Engelse groep die hun muziek dicht bij het hart houden. Ze omschrijven hun sound als dromerige popmuziek met…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophia - "Questions"

Het is inmiddels drie jaar geleden dat de Nederlandse Sophia haar eerste single “Daydream” uitbracht. Met een zwoele mix van pop en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.