Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goldband – “Ja Ja Nee Nee”

Het Nederlandstalige lied wordt nieuw leven ingeblazen. In België waait de vernieuwende wind van artiesten als Willy Organ en Borokov Borokov en in ons buurland staat Goldband aan de top. In 2019 brachten ze Dun Smeren Geld Verdienen uit, en het jaar daarna volgde al Van de Roulette naar de Doublet. Hun repertoire gaat van liefdesliedjes als “Alles Kapot” tot dansvloervullende tracks als “Witte Was”. Hun nieuwste single houdt het midden tussen de twee.

De atypische boyband uit Den Haag blinkt uit in het doordrenken van hun extreem aanstekelijke popnummers met kitscherige retro. De videoclip van hun nieuwste pareltje toont dat beter dan wij het zouden kunnen uitleggen. Zoals het een echte boyband betaamt, hebben de heren hiervoor speciaal synchrone danspasjes geoefend. Of we die zullen overnemen, betwijfelen we, maar dat er gedanst zal worden staat buiten kijf. De beat die de eightiesmuziek ondersteunt maakt een rustige hartslag onmogelijk. De tekst is nogal dubieus wat betreft toestemming van de vrouw in kwestie (‘Eerst zei ze nee nee nee nee nee nee nee, toen zei ze ja’), maar voor ons is het een volmondige ja.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2021 (Dag 1): De festivalkoorts is terug

We mogen weer! Er blies gisteren dan ook een collectieve zucht van opluchting door de festivalweide van Crammerock. Het festival in Stekene…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The Opposites, Froukje en Goldband toegevoegd aan line-up Crammerock!

Vaste waarde Crammerock kreeg enkele weken geleden het verlossende groen licht om door te mogen gaan op volle capaciteit, mits alle festivalgangers…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Goldband - Betaalbare Romantiek (★★★½): Tussen grap en ernst

De wereld is om zeep, het leven en de liefde zijn afmattend, maar alles komt goed; laat ons van de tijd die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.