Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goldband – “Ja Ja Nee Nee”

Het Nederlandstalige lied wordt nieuw leven ingeblazen. In België waait de vernieuwende wind van artiesten als Willy Organ en Borokov Borokov en in ons buurland staat Goldband aan de top. In 2019 brachten ze Dun Smeren Geld Verdienen uit, en het jaar daarna volgde al Van de Roulette naar de Doublet. Hun repertoire gaat van liefdesliedjes als “Alles Kapot” tot dansvloervullende tracks als “Witte Was”. Hun nieuwste single houdt het midden tussen de twee.

De atypische boyband uit Den Haag blinkt uit in het doordrenken van hun extreem aanstekelijke popnummers met kitscherige retro. De videoclip van hun nieuwste pareltje toont dat beter dan wij het zouden kunnen uitleggen. Zoals het een echte boyband betaamt, hebben de heren hiervoor speciaal synchrone danspasjes geoefend. Of we die zullen overnemen, betwijfelen we, maar dat er gedanst zal worden staat buiten kijf. De beat die de eightiesmuziek ondersteunt maakt een rustige hartslag onmogelijk. De tekst is nogal dubieus wat betreft toestemming van de vrouw in kwestie (‘Eerst zei ze nee nee nee nee nee nee nee, toen zei ze ja’), maar voor ons is het een volmondige ja.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

CORE Festival (Festivaldag 2): Hoog- en laagspanning

De tweede dag van CORE Festival begon nog warmer dan de dag ervoor. Opnieuw werden we getrakteerd op een divers programma met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Goldband - "Het Gesprek", "Rommel" en "Paniekaanval"

Van ophouden is er voorlopig geen sprake voor de Haagse formatie Goldband. Boaz Kok, Karel Gerlach en Milo Driessen hadden wellicht niet…
InstagramLiveRecensies

Paaspop 2023 (Festivaldag 2): Luide zaterdag

De zaterdag van Paaspop had een mooi zonnetje in petto van zodra de deuren van de weide openwaaiden. Het grote festivalterrein stond…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.