Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Anthony Ramos – “Stop”

Bij de Broadway liefhebbers zal de naam Anthony Ramos ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. De acteur die bekend werd door zijn dubbelrol als John Laurence en Philip Hamilton in de hitmusical Hamilton, bracht vandaag zijn nieuwe single “Stop” uit. Het is niet het eerste solonummer van de acteur die ons allen wist te bekoren met zijn fantastische stem. Hij bracht eerder al wat nummers uit alsook Freedom, een album dat uitkwam in 2018.

Het nummer “Stop” is alles wat we konden wensen van Ramos. Het zou het eerste nummer zijn van zijn volgende plaat. De datum waarop deze uitgebracht zal worden is voorlopig echter nog een vraagteken. De lyrics zijn doordacht en weten je mee te sleuren in een reis door je onderbewustzijn. ‘Stop, see what comes into focus. Stop, kind of crazy what you’ll notice.’ Hij heeft het hier over het feit dat je soms gewoon eens even stil moet staan bij bepaalde dingen in het leven. Je moet niet steeds gewoon meelopen met de menigte. Je moet een minuutje nemen voor jezelf en de focus leggen op wat je allemaal mist. De teksten gaan gepaard met een meeslepende instumentatie, een zomerse vibe en de onmiskenbare stem van Anthony Ramos.

We moeten Anthony voorlopig dan wel even missen op het podium, maar hij weet ons toch blij te maken door hier en daar eens een singletje te droppen.

Facebook / Twitter / Website

14 augustus 2020

About Author

Anastacia Savels Potatoes gonna potate.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief