Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alison Jutta – “Thanks”

Als een van de negen finalisten van De Nieuwe Lichting leerde Vlaanderen Alison Jutta kennen. Met haar dromerige popmuziek kwam ze niet als winnares uit de bus, maar stilzitten deed de Antwerpse zeker niet. Volgende maand verschijnt haar tweede ep, I’d Rather Do This Slowly. De eerste single daarvan, “Thanks”, verschijnt vandaag en daarop horen we een ontspannen Jutta die helemaal open bloeit in het refrein.

Het is duidelijk dat er geen haast betrokken is bij de tweede ep van Alison Jutta. “Thanks” begint met een rustige, sfeerscheppende introductie die vooral heel vredevol klinkt. Plots wordt hiermee gebroken en slaat de toon lichtjes om, tijd om echt te luisteren. Doorheen het nummer zijn het vooral de kleine details in de productie die ervoor zorgen dat onze aandacht voor de volle honderd procent bij de song blijft. De kracht ligt dan ook overduidelijk in het refrein dat al gauw in ons hoofd blijft zitten. “Thanks” lijkt daar even een versnelling hoger te schakelen en daarmee worden vooral ook de heupen even losgeschud. Na een drukke dag is dit precies wat we willen horen om tot rust te komen en daarmee lijkt de opzet van I’d Rather Do This Slowly nu al geslaagd met deze single.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 augustus 2020

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief