Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Alicia Keys (feat. Khalid) – “So Done”

Alicia Keys gaat al een hele tijd mee en scoorde ook al een hoop hits, waarvan de grootste zich bevinden in het eerste deel van haar carrière. Het vorige album van de Amerikaanse dateert alweer van 2016 en hoewel er aardig wat goeie nummers op stonden, slaagde Keys er niet in om een hit te scoren dat jaar. “Underdog“, dat eerder dit jaar uitkwam, deed het daarentegen wel redelijk goed.

Samen met Miguel bracht Alicia Keys ook nog “Show Me Love” uit en het nieuwe “So Done” ligt redelijk in dezelfde lijn. Een relaxe beat die gepaard gaat met de stem van Keys en deze keer ook die van Khalid. De twee vullen elkaar mooi aan en een gitaar zorgt voor een dromerig aspect, maar het is net iets te lang te veel van hetzelfde. Een slecht liedje is “So Done” niet, maar na de vorige singles hadden we wat meer verwacht.

ALICIA verschijnt later dit jaar en ook dit nummer zal deel uitmaken van het zevende album van Keys.

FacebookInstagramWebsite

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

14 augustus 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief