Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fit For a King – “Locked (In My Head)”

Beetje bij beetje geven de jongens van Fit For a King hun nieuwe album vrij aan het publiek. De Texanen zijn toe aan de derde single van hun aankomende plaat The Path. De heren proberen zich los te trekken van een donkere setting met een pad naar welvaart. “Locked (In My Head)” baant zich een weg door mentale obstakels en hoe we de strijd met onszelf moeten overwinnen.

“Locked (In My Head)” lijkt in dat geval niet meteen de juiste beschrijving, maar bij nader inzien wordt duidelijk dat het lied gaat over de bevrijding van duistere gedachten. De vocals worden over een andere boeg gegooid. De groep ruilt agressief geschreeuw in voor rustigere stemgeluiden. De melodieuze kant van het lied zorgt dan weer voor een zekere zachtheid. Het is een single waarin we ons allemaal kunnen vinden. De droefgeestige tekst laat een opgetogen indruk achter door de krachtige gitaren en drums die het geheel ondersteunen.

Fit For a King verlicht ongeduldigheid naar aanleiding van The Path met hun drie nieuwste singles. “Locked (In My Head)” is alweer een catchier nummer, maar daarom niet minder noemenswaardig binnen de metalscene.

FacebookSpotifyWebsite

Related posts
InstagramLiveRecensies

Stick To Your Guns @ Trix: Minder militant, even imposant

Een dikke week nadat Stick To Your Guns aan hun Europese tour begon, mochten we ze verwelkomen in ons Belgenlandje. Met het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Architects - "a new moral low ground"

Met nog tien dagen te gaan tot de release van het nieuwste album the classic symptoms of a broken spirit geeft Architects nog…
LiveRecensies

Polaris @ Kavka Zappa: Masterclass in metalcore

Australische metalcore is hip de laatste tijd. Waar enkele dagen geleden Parkway Drive het dak van het Vorst Nationaal afblies, is het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.