Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Gojira – “Another World”

© CPU – Matthias Engels

Verschijnt er dit jaar nog een nieuw Gojira-album? De Franse deathmetalgrootheden rond de gebroeders Duplantier zijn graag geziene gasten in ons land en staan garant voor een vurige show. Hun vorige plaat Magma brachten ze echter alweer een kleine vier jaar geleden uit en leverde hen onder meer twee Grammynominaties op. Volgend jaar viert het viertal uit Bayonne hun vijfentwintigjarig bestaan en dat wordt hopelijk gevierd met een zevende studioplaat. Op “Another World” laat Gojira eindelijk nog eens nieuw materiaal op ons los!

“Another World” had zeker en vast niet misstaan op hun chef d’œuvre L’enfant sauvage uit 2012. Snoeistrakke en donkere riffs banen zich vanaf de eerste seconden een weg door ons gehoorkanaal en zetten ons meteen aan het headbangen. De dreigende sfeer die Gojira typeert, horen we ook op “Another World” weer terug en zorgt voor een aardige geluidsmuur. Ook de stem van frontzanger Joe Duplantier mag er wezen en is doordrenkt door ruwe emoties en pijn. Wat een bombastische en geweldige schijf van de Fransmannen!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

5 augustus 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief