Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single J Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny & Tainy – “UN DIA (ONE DAY)”

© CPU – Bert Savels

Een zomer zonder festivals betekent niet meteen een zomer zonder zomerhits, want met J Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny en Tainy bundelen vier supersterren hun krachten om een gigantische hit te scoren die records belooft te sneuvelen. J Balvin en Bad Bunny behoren tot de grootste sterren uit Zuid-Amerika en Dua Lipa is dankzij haar fabuleuze album Future Nostalgia de meest gestreamde zangeres ter wereld. Tainy is daarentegen nog redelijk onbekend in Europa, maar dat zal ongetwijfeld snel veranderen aan de zijde van deze drie charts toppers.

“UN DIA (ONE DAY)” komt als een grote verrassing en wordt uitgebracht met een bijhorende kortfilm, waarin de Spaanse actrice Úrsula Corberó de hoofdrol speelt. Vooral in de beginfase van het nummer neemt Dua Lipa met haar kenmerkende stemgeluid het voortouw en blijft ze tussen haar mannelijke collega’s opvallen. Gelukkig brengen ook J Balvin, Bad Bunny en Tainy elk hun eigen insteek in “UN DIA (ONE DAY)” en krijgen ze op de vier minuten durende track voldoende ruimte om hun ding te doen. Nadat de afgelopen jaren al heel wat latinnummers onze hitlijsten bestormden, zal deze fijne zomerhit wellicht in een mum van tijd iedereen aan het dansen brengen. De speelsheid druipt ervan af en werkt nu eenmaal zeer aanstekelijk.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

24 juli 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single J Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny & Tainy – “UN DIA (ONE DAY)””

  1. Mona schreef:

    Waar kan ik de cd kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief