Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dead Pony – “Sharp Tongues”

Vijf singles ver is Dead Pony ondertussen. Dat is niet veel, maar je moet ook de tijd nemen als band om een publiek te krijgen. Met “Everything Is Easy” verscheen de band begin mei voor de eerste keer op onze radar. Een catchy en stompend poppunkliedje dat meteen het potentieel van de groep uit Glasgow toonde, maar nog net iets te braaf was om er een artikel aan te weiden. Nu is er “Sharp Tongues” dat gaat over de personen die roddels verspreiden om hun eigen leven boeiend te maken. En jawel hoor, het brave is hier volledig verdwenen.

Met een dreigende gitaar schiet het nummer al snel in gang. De vocals van frontvrouw Anna Shields geven het nummer de nodige kracht en meteen doet het ons wat denken aan bands als Wolf Alice, Marmozets en Paramore. Een goeie mix van pop en punk dus, en zoiets weten we dan ook ten zeerste te appreciëren. Op de achtergrond hoor je ook nog wat mannelijke vocals, maar het zijn vooral de strakke gitaren en de lekkere baslijn die ons helemaal over de streep trekken. Met een goeie portie attitude en veel power weet Dead Pony ons helemaal over de streep te trekken. Hopelijk jou ook.

/ Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3673 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pinkpop maakt affiche van 2024 af met o.a. YUNGBLUD, MEUTE, Sea Girls en 18 anderen

Nadat gisterenavond Rock Werchter de laatste namen aan de affiche toevoegde voor komende zomer, volgt vandaag ook Pinkpop. Eerder kondigde het Limburgse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.