Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single NOISY – “Where’s Your Head?”

Eindelijk nog eens wat lawaai van de heren van NOISY. Naar eigen zeggen maakt het drietal uit het pittoreske Worthing moshpit waardig lawaai voor deze paranoïde tijden waarin we leven. Lang is NOISY nog niet bezig met het uitbrengen van muziek, maar het talent van de groep viel ondertussen ook Universal op die hen prompt onder hun vleugels namen. Ook aan het liveverhaal werd de afgelopen maanden gewerkt met onder meer slots als support van Nasty Cherry en Catfish and The Bottleman en een eigen uitverkochte show in London. Het gaat duidelijk de goede kant op voor NOISY en dat horen we ook op hun nieuwe “Where’s Your Head?”!

NOISY heeft een heel eigen sound gecreëerd die moeilijk met iets te vergelijken valt en die ook steeds verder evolueert. De dreigende gitaarklanken zijn natuurlijk ook op “Where’s Your Head?” terug te vinden en voorzien het nummer van een verrassende punkvibe. De dreunende bassen van Spencer pakken je meteen bij het nekvel, terwijl de samples dan weer voor wat luchtigheid zorgen. Daarbovenop heb je frontman Connor die op “Where’s Your Head?” met een ongetemde energie erop los rapt. NOISY mag zich alvast opmaken voor een veelbelovende toekomst!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

16 juli 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief