Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kara Marni & Russ – “Young Heart”

Kara Marni is niet meteen de meest bekende Britse zangeres, maar toch heeft ze al bescheiden successen achter haar naam staan. Van een goed bekeken VEVO DSCVR sessie tot touren met o.a. Rita Ora of op Glastonbury staan, de jonge zangeres heeft het allemaal al gedaan. Haar fijne mix tussen r&b, soul en pop krijgt daardoor ook steeds meer aandacht en zo wist ze voor haar nieuwe single niemand minder dan de Amerikaanse rapper Russ te strikken.

Het grootste probleem aan samenwerkingen, is dat er meestal één artiest centraal staat en de andere gewoon een bijrol speelt. Op “Young Heart” is dat niet het geval, want zowel Kara als Russ komen uitvoerig aan bod en kunnen zo elk hun eigen stijl in hun samenwerking integreren. Het juiste evenwicht is dus zeker gevonden op deze catchy crossover tussen r&b en pop.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1664 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Danger Mouse & Black Thought - Cheat Codes (★★★★): Zwaargewichten bundelen hun krachten en telefoonboekje

Black Thought, het alias van Tariq Luqmaan Trotter, kennen we al bijna 35 jaar als bezieler en voornaamste lyricist van The Roots….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danger Mouse & Black Thought - "Because" (feat. Joey Bada$$, Russ & Dylan Cartlidge)

Danger Mouse en Black Thought zijn twee van de meest getalenteerde, maar onderschatte artiesten van de hiphopwereld. Ze hebben hun fans jaren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danger Mouse - "No Gold Teeth" (feat. Black Thought)

Danger Mouse is zonder twijfel een van de meest invloedrijke producers en muzikanten ooit. Om volledig uit te leggen wat deze man…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.