Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kara Marni & Russ – “Young Heart”

Kara Marni is niet meteen de meest bekende Britse zangeres, maar toch heeft ze al bescheiden successen achter haar naam staan. Van een goed bekeken VEVO DSCVR sessie tot touren met o.a. Rita Ora of op Glastonbury staan, de jonge zangeres heeft het allemaal al gedaan. Haar fijne mix tussen r&b, soul en pop krijgt daardoor ook steeds meer aandacht en zo wist ze voor haar nieuwe single niemand minder dan de Amerikaanse rapper Russ te strikken.

Het grootste probleem aan samenwerkingen, is dat er meestal één artiest centraal staat en de andere gewoon een bijrol speelt. Op “Young Heart” is dat niet het geval, want zowel Kara als Russ komen uitvoerig aan bod en kunnen zo elk hun eigen stijl in hun samenwerking integreren. Het juiste evenwicht is dus zeker gevonden op deze catchy crossover tussen r&b en pop.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

16 juli 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief