Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Emma Hoet – “arrogance bikini”

© Sacha Vučinić

Al een aantal jaar timmert Emma Hoet aan haar muzikale carrière, waarbij de ondertussen 23-jarige Française al heel wat samenwerkingsverbanden aanging tijdens haar studies in Londen. Nu is ze terug op eigen bodem en na heel wat Engelstalig werk waagt ze zich nu ook aan muziek in het Frans. Later dit jaar volgt de ep cartes postales, waarvan “arrogance bikini” alweer de derde single is, na “hot chocolate” en “chute libre”.

Voor haar meest recente nummer ging Emma Hoet aan de slag met Blowsom, die er ook enkele jaren in Engeland heeft opzitten en zijn ervaringen in zijn muziek wil delen. Hij zorgt met een zomerse beat alvast voor de extra touch in een op zich veelbelovend nummer. De Franse taal is door zangeressen als Louane, Pomme en Angèle aan populariteit aan het winnen; Hoet geeft die laatste twee niet voor niets als referenties aan voor haar muziek. Dansen is niet verplicht, maar wel hoogst aangeraden met het uiterst fruitige “Arrogance Bikini”.

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #43

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pomme - "_dec cartes de noël"

Eerder dit jaar bracht Claire Pommet, die we beter kennen als Pomme, haar management onder bij het Noorse Made waardoor ze zich…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.