Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Emma Hoet – “arrogance bikini”

© Sacha Vučinić

Al een aantal jaar timmert Emma Hoet aan haar muzikale carrière, waarbij de ondertussen 23-jarige Française al heel wat samenwerkingsverbanden aanging tijdens haar studies in Londen. Nu is ze terug op eigen bodem en na heel wat Engelstalig werk waagt ze zich nu ook aan muziek in het Frans. Later dit jaar volgt de ep cartes postales, waarvan “arrogance bikini” alweer de derde single is, na “hot chocolate” en “chute libre”.

Voor haar meest recente nummer ging Emma Hoet aan de slag met Blowsom, die er ook enkele jaren in Engeland heeft opzitten en zijn ervaringen in zijn muziek wil delen. Hij zorgt met een zomerse beat alvast voor de extra touch in een op zich veelbelovend nummer. De Franse taal is door zangeressen als Louane, Pomme en Angèle aan populariteit aan het winnen; Hoet geeft die laatste twee niet voor niets als referenties aan voor haar muziek. Dansen is niet verplicht, maar wel hoogst aangeraden met het uiterst fruitige “Arrogance Bikini”.

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

12 juli 2020

About Author

Aernout Van Lindt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief