Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single O S K I – “Slide”

Een klein jaar geleden stond O S K I nog helemaal aan het begin van zijn loopbaan als rapper. Oscar Santos was hoe dan ook al een tijdje bezig met muziek en was zelfs kandidaat bij The Voice Kids. O S K I mag gerust omschreven worden als een multi-talent, want hij maakt zijn nummers grotendeels op zijn eentje. Met ondertussen honderdduizenden streams op Spotify, airplay op Stubru en een debuut-ep Glow Up achter de kiezen, is de ster van dit talent verder rijzende. De zestienjarige laat nu opnieuw van zich horen en dat ditmaal met een meer poppy “Slide”.

“Slide” komt er al snel na “Worry About Me”, maar dat vinden we helemaal niet erg. “Slide” is immers een van zijn betere nummers die hij tot nu toe in elkaar gestoken heeft. Het jeugdige enthousiasme werkt aanstekelijk en dat kan ook van het catchy refrein gezegd worden. De productie zit knap in elkaar en leunt weer wat meer aan zijn EDM-verleden zonder zijn urban kant te verliezen. Tekstueel blijft O S K I wel graag uit hetzelfde vaatje tappen en dat is dan ook nog een klein werkpuntje. We horen op “Slide” een geambitioneerde tiener met grootse dromen die, als hij op dit elan blijft verder gaan, wel eens zouden kunnen uitkomen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 juli 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief