Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KAYTRANADA – “Look Easy”

Met “Look Easy” krijgen we het eerste nieuwe nummer van KAYTRANADA sinds zijn goedgesmaakte album BUBBAdat eind vorig jaar uitkwam. Toen liet hij in een interview met Zane Lowe ook weten dat hij nog genoeg nummers nummers klaar had om binnen een paar maanden een nieuw album klaar te hebben. Zo staat er blijkbaar ook al een samenwerking met Anderson .Paak klaar, maar lukt het niet altijd zo vlot om samples te clearen. Dit was ook het geval bij het nieuwe nummer, waarin gesampled wordt uit “Future Directions” van Rick Miller. Op “Look Easy” werkt onze favoriete Canadese producer samen Lucky Daye, een naam die bij ons niet meteen een belletje deed rinkelen, maar de artiesten waarvoor hij al muziek schreef, doen dat wel. Zo schreef hij al teksten voor onder andere Keke Palmer, Ella Mai, Trey Songz en Mary J. Blige.

“Look Easy” ligt volledig in de lijn met de nummers die op BUBBA stonden, zo blijft Kaytra de logge bassen in het rond strooien terwijl de gesamplede synths voor een zomers gevoel zorgen. Lucky Dayes’ zachte stem past hier mooi bij, zodat er een groovy geheel gevormd wordt. De teksten van de zanger zijn nu niet bepaald veelzeggend, maar dat stoort niet echt in dit nummer waar de instrumental centraal staat.

Facebook / Instagram

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #32

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KAYTRANADA - "Caution"

TikTok valt niet meer weg te denken uit de muziekindustrie. Naast trends die oudere nummers weer helemaal hip maken en artiesten die…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Leon Bridges & Lucky Daye - "All About You"

Leon Bridges is de laatste jaren niet meer weg te denken uit het souldomein van de muziekwereld. De Amerikaanse singer-songwriter bracht zelf…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.