Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KAYTRANADA – “Look Easy”

Met “Look Easy” krijgen we het eerste nieuwe nummer van KAYTRANADA sinds zijn goedgesmaakte album BUBBAdat eind vorig jaar uitkwam. Toen liet hij in een interview met Zane Lowe ook weten dat hij nog genoeg nummers nummers klaar had om binnen een paar maanden een nieuw album klaar te hebben. Zo staat er blijkbaar ook al een samenwerking met Anderson .Paak klaar, maar lukt het niet altijd zo vlot om samples te clearen. Dit was ook het geval bij het nieuwe nummer, waarin gesampled wordt uit “Future Directions” van Rick Miller. Op “Look Easy” werkt onze favoriete Canadese producer samen Lucky Daye, een naam die bij ons niet meteen een belletje deed rinkelen, maar de artiesten waarvoor hij al muziek schreef, doen dat wel. Zo schreef hij al teksten voor onder andere Keke Palmer, Ella Mai, Trey Songz en Mary J. Blige.

“Look Easy” ligt volledig in de lijn met de nummers die op BUBBA stonden, zo blijft Kaytra de logge bassen in het rond strooien terwijl de gesamplede synths voor een zomers gevoel zorgen. Lucky Dayes’ zachte stem past hier mooi bij, zodat er een groovy geheel gevormd wordt. De teksten van de zanger zijn nu niet bepaald veelzeggend, maar dat stoort niet echt in dit nummer waar de instrumental centraal staat.

Facebook / Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PinkPantheress - "Do you miss me?"

De sterren van vandaag worden geboren op TikTok, met PinkPantheress als een van de meest fonkelende exemplaren van de afgelopen maanden. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KAYTRANADA & Anderson .Paak - "Twin Flame"

‘We’re back’ stond er te lezen op de sociale media van Anderson .Paak toen hij zijn nieuwe samenwerking met de Canadese dj…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mark Ronson - "Too Much" (feat. Lucky Daye)

Mark Ronson zal voor de rest van zijn leven bekend staan als de man die Amy Winehouse lanceerde bij het grote publiek,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.