Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wrabel & Kesha – “since i was young”

Dat Wrabel als een wonder op aarde is gekomen, kunnen we niet tegenspreken. De 31-jarige Amerikaan wist zich dan ook op een korte tijd te ontpoppen als een echte popgod die steeds weer verfrissende nummers op de wereld zet. Ook deze keer heeft hij weer een bijzondere samenwerking uit zijn mouw geschud. Zo is het na artiesten als P!nk, Louis Tomlinson, Louis The Child en de Backstreet Boys, opnieuw de beurt aan zijn goede vriendin en medewerkster Kesha. De twee zijn al even ‘best friends forever’ en maken dan ook af en toe eens tijd om samen een nummer te maken, maar nog nooit ging het zo snel als op deze “since i was young”. Wat begon als een melodie op een speelgoedpiano, is uitgedraaid tot een mooi popnummer dat we binnenkort wel eens op de radio mogen verwachten.

Als beste vrienden weet je meestal heel veel van elkaar en dat is iets dat we goed te horen krijgen op het creatieve “since i was young”. Zo vertelt Wrabel hier het verhaal van hoe hij de persoon is geworden die hij vandaag de dag is; dit loopt vanaf zijn eerste sigaret toen hij zestien was tot zijn uitverkochte shows over de hele wereld. Onderwerpen als soberheid, eigenliefde, dankbaarheid en een eigen identiteit komen dan ook vlotjes aanbod en komen krachtig op ons af. De meerstemmigheid die het nummer vanaf de eerste seconden bevat, is dan ook in perfecte houding en kweken onze armen tot het maken van kippenvel. Een rustige beat die enkele stevige dreunen in ontvangst krijgt, past dan ook goed bij het geheel en neemt ons mee op de bevrijdende rit van de kindertijd naar de volwassenheid.

“since i was young” is een jubelend popfeest dat gebracht wordt door het pretentieuze doorzettingsvermogen van Wrabel dat ons aan het denken zet. Het is nooit te bombastisch, maar dat is niet erg want dat zou het verhaal doen afnemen. Al bij al is het een leuk gegeven dat zich in de toekomst nog meer mag afspelen! Hopelijk zien we dus nog meer van zo’n creatieve samenwerkingen op het aankomende debuutalbum van de Amerikaan dat nog geen officiële releasedatum heeft.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lenny Kravitz – Blue Electric Light (★★★½): Vintage Kravitz met een scheut Prince

“Let Love Rule”, “Mr Cab Driver”, “Are You Gonna Go My Way?”, “Always On The Run”, “Fly Away”, “It Ain’t Over ‘Till…
AlbumsRecensies

Rachel Chinouriri - What A Devastating Turn Of Events (★★★½): Struikelen, vallen en opgroeien

Rachel Chinouriri timmert geduldig aan haar carrière. Na de release van haar debuut-ep Mama’s Boy in 2019 werd ze opgepikt door Parlophone,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single kenzie & ASTN - "close to you"

Ze begon haar carrière als danseres, maar kenzie staat tegenwoordig voornamelijk bekend om haar zangkunsten. Mackenzie Ziegler, zoals ze echt heet, vergaarde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.