Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Skylar Grey – “Sunscreen”

Skylar Grey is niet zomaar een singer-songwriter. Nee, ze leent haar pen en stem geregeld aan wereldberoemde artiesten en heeft zo reeds een discografie uitgewerkt om ‘u’ tegen te zeggen. Ze schreef mee aan Eminems monsterhit “Love The Way You Lie” en hielp de rapper ook met “Walk on Water” en Dr. Dre’s “I Need a Doctor”. Samen met Macklemore schreef ze “Glorious” en Skylar Grey verscheen op de soundtrack van films als Suicide Squad, 50 Shades Of Grey en Step Up. De meesten herkennen haar stem ongetwijfeld van op de klassiekers “Where’d You Go” van Fort Minor en Diddy – Dirty Moneys “Coming Home”.

Maar Skylar Grey schrijft niet enkel voor andere artiesten. Doorheen de jaren heeft ze al twee albums en een hoop singles uitgebracht, en nu ze sinds dit jaar volledig onafhankelijk is, staat er ons ongetwijfeld nog meer muziek op te wachten. Eerder dit jaar verscheen “Dark Thoughts”, haar eerste single als herboren labelvrije artieste en daarna bracht ze een cover uit van “goosebumps” van Travis Scott, iemand waar ze enorm naar opkijkt. Nu is het de beurt aan “Sunscreen”, een sensuele ode aan de zomerhitte. De zonnecrème druipt van haar benen en haar smeltende ijsje morst overal druppels. ‘I’m burning up fast’, zingt ze. Door naar het nummer te luisteren, weten we perfect wat ze bedoelt.

Onlangs gaf Skylar Grey nog te kennen dat ze ‘niet meer in albums gelooft’. De kans is dus klein dat ze al haar singles gaat bundelen op een plaat, maar dat maakt niet uit. Zolang ze maar solomuziek blijft maken, want Skylar Grey kent intussen al wel de kneepjes van het vak.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Travis Scott eerste headliner van Les Ardentes 2023!

Luik gaat volgende zomer helemaal ‘sicko mode’, want niemand minder dan Travis Scott is de eerste headliner van Les Ardentes. De Amerikaanse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pharrell Williams & Travis Scott - "Down in Atlanta"

“Down in Atlanta” is de derde samenwerking tussen de Amerikaanse rapper Travis Scott en de Amerikaanse zanger Pharrell Williams, ook gekend als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles MØ - "Brad Pitt" & "Goosebumps"

Deense popzangeres MØ zit al vijftien jaar in het vak en dat hoor je. Hoewel niet al haar nummers het succes van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.