Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Skylar Grey – “Sunscreen”

Skylar Grey is niet zomaar een singer-songwriter. Nee, ze leent haar pen en stem geregeld aan wereldberoemde artiesten en heeft zo reeds een discografie uitgewerkt om ‘u’ tegen te zeggen. Ze schreef mee aan Eminems monsterhit “Love The Way You Lie” en hielp de rapper ook met “Walk on Water” en Dr. Dre’s “I Need a Doctor”. Samen met Macklemore schreef ze “Glorious” en Skylar Grey verscheen op de soundtrack van films als Suicide Squad, 50 Shades Of Grey en Step Up. De meesten herkennen haar stem ongetwijfeld van op de klassiekers “Where’d You Go” van Fort Minor en Diddy – Dirty Moneys “Coming Home”.

Maar Skylar Grey schrijft niet enkel voor andere artiesten. Doorheen de jaren heeft ze al twee albums en een hoop singles uitgebracht, en nu ze sinds dit jaar volledig onafhankelijk is, staat er ons ongetwijfeld nog meer muziek op te wachten. Eerder dit jaar verscheen “Dark Thoughts”, haar eerste single als herboren labelvrije artieste en daarna bracht ze een cover uit van “goosebumps” van Travis Scott, iemand waar ze enorm naar opkijkt. Nu is het de beurt aan “Sunscreen”, een sensuele ode aan de zomerhitte. De zonnecrème druipt van haar benen en haar smeltende ijsje morst overal druppels. ‘I’m burning up fast’, zingt ze. Door naar het nummer te luisteren, weten we perfect wat ze bedoelt.

Onlangs gaf Skylar Grey nog te kennen dat ze ‘niet meer in albums gelooft’. De kans is dus klein dat ze al haar singles gaat bundelen op een plaat, maar dat maakt niet uit. Zolang ze maar solomuziek blijft maken, want Skylar Grey kent intussen al wel de kneepjes van het vak.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

171 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Eminem – Music to Be Murdered By – Side B (★★½): Verrassingsalbum dat niet verrast

Verrassing: Eminem dropte zonet een nieuw album. Music to Be Murdered By – Side B is een aanvulling op zijn album uit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bastille - "Goosebumps" (feat. Kenny Beats)

Alleen maar meer “Joy” bij iedereen nu Bastille zijn nieuwe ep Goosebumps uitbrengt. Op sociale media was op 1 december al een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Travis Scott - "The Plan"

Er was de voorbije maanden geen ontkomen aan Travis Scott. Met zijn progressieve hiphopstijl en energieke optredens werkte hij zich gestaag op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.