Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle clubmember – “Une Perle Rare”

Naast topacts als Rare Akuma, KRANKk en Bombataz heeft het Belgische label Cloudshaper een nieuw wiegenkind. Clubmember heet het, en het duo bestaande uit de ‘gentlemen’ Tony Crisis en Paulo Vernissagé heeft een heleboel geestelijke ouders. Zo rekent clubmember niet enkel crooners als Frank Sinatra en Serge Gainsbourg, maar ook Will Tura en Sabrina tot hun inspiratiebronnen. Het resultaat: new beat uit de jaren tachtig vermengd met chansons uit de jaren zestig. Het klinkt geschift, en dat is het zeker ook. In de goede zin, welteverstaan.

“Une Perle Rare” – ‘een zeldzame parel’ voor de francofoben onder ons – vormt het debuut van clubmember, en het wordt al meteen duidelijk waaraan je je kan verwachten. Op een simpele beat bezingen Tony en Paulo de liefde, het vinden van de ware en – uiteraard – het strand. Waar ga je anders die parels vinden? Dit alles wordt vergezeld door een knotsgekke videoclip waarbij je moeite moet doen om het greenscreen niet op te merken. Maar al die kitsch draagt net bij tot het eindresultaat. Vrolijk, nostalgisch en romantisch, dat is clubmember.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 juli 2020

About Author

Baldwin Verhoeven Ik vond geluk in een roze donut.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief