Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Vulfpeck – “Radio Shack”

Vulfpeck kan nog het beste omschreven worden als een bende joligaards die strakke, funky muziek maakt en waarvan niemand nog weet wie de officiële leden zijn, wat de originele songversies zijn, of gestreepte T-shirts een vereiste zijn en of bassist Joe Dart nog niet met nekproblemen kampt. Juli wordt de maand van toetsenist Woody Goss, want tijdens deze vier weken kan je al zijn Vulfpeckcomposities gebundeld aanschaffen (de Vulf Vault 002) als wat ze zelf een laatste kans noemen ‘om nog vinyl te kopen vooraleer 3D printen de industrie vernielt’. Een van Woody’s creaties is “Radio Shack”, dat gisteren werd uitgebracht.

“Radio Shack” is goed uptempo en wisselt af tussen een focus op de olijke melodie verzorgd door Woody en de stevige scheut surfy rock ‘n’ roll door Theo Katzman op gitaar. Ook al zitten ze daar met z’n zessen in die kleine shack te musiceren en gaat “Radio Shack” zowat alle richtingen na elkaar uit, ten allen tijde blijft het nummer zijn strakheid behouden. Zo kennen we Vulf en we verwachten dan ook niets minder. Jangly, funky en zo nu en dan naar Mario Kart intro’s neigend: “Radio Shack” is Vulf op z’n guitigst.

Twitter / Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

3 juli 2020

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief