Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Haux – “Accidents”

De Amerikaanse Woodson Black studeerde muziekmanagement, werkte daarna voor enkele artiesten en combineerde dat met fotografie. Uiteindelijk vond hij zijn eigen stem in de muziekwereld en begon hij songs te maken onder zijn huidige artiestennaam Haux. Na de ep’s All We’ve Known (2016) en Something to Remember (2018) nam hij een pauze omwille van persoonlijke problemen. Nu is hij terug en komt hij met een nieuw album. Je hebt Haux misschien ook al gehoord op de single “Only Us”, een samenwerking met Kygo.

Haux beschrijft zijn muziek als ‘alternatieve folk’. In welk genre zijn muziek ook past, het is telkens zachte muziek om bij weg te dromen. En dat doet hij opnieuw met zijn nieuwe single “Accidents”. Zijn eigen stijl blijft bij deze single mooi behouden, maar is geen verrassende verschijning, vergeleken met zijn vorige singles “Calico” en “Heavy“. Hoewel de rustige sound net eigen is aan de muziek van Haux, blijft “Accidents” toch wat te zacht en eentonig. Hij legt zoals in zijn vorig werk ook opnieuw zijn ziel bloot door te vertellen over een moment uit zijn jeugd waar hij in de auto van zijn dronken stiefvader zit.

“Accidents” is de derde single van zijn album Violence in a Quiet Mind, dat uitkomt op 17 juli.

Facebook / Twitter / Website

 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

27 juni 2020

About Author

Charlotte Missotten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief