Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Carlie Hanson – “Stealing All My Friends”

Carlie Hanson is voor velen een rijzende ster die we dankzij haar muziek zeer goed in het oog moeten houden. Na een heuse Europese tour met Yungblud kon ze al op heel wat nieuwe fans rekenen, waardoor haar eerste solotour heel wat uitverkochte shows opleverde. Haar populariteit neemt dus in stijgende lijn toe, maar toch lijkt ze stilaan al voor een nieuwe sound te kiezen. Haar vorige single “Daze Inn” miste dan ook de punch van haar vroeger werk en ook de nieuwe worp is weer wat rustiger.

“Stealing All My Friends” is dus wellicht het rustigste lied dat Hanson tot nu toe heeft uitgebracht, maar het is dan ook haar meest persoonlijke nummer tot nu toe. De track ontstond nadat Lil Peep en Mac Miller, twee van haar grootste muzikale helden, door een drugsoverdosis om het leven kwamen en vertrekt van hoe drugsverslavingen haar vrienden heeft veranderd. Het is geen makkelijk thema, maar toch slaagt Hanson erin om het van de juiste muzikale omkadering te voorzien en haar boodschap op een mooie manier over te brengen.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Carlie Hanson - "ego" (feat. iann dior)

Carlie Hanson is stilaan een naam die je met dikke viltstift mag opschrijven, want de Amerikaanse zangeres lijkt stilaan echt de nieuwe…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Carlie Hanson - "Good Enough"

Carlie Hanson is voor ons al lang geen onbeschreven blad meer, want sinds ze Yungblud vervoegde op diens tour is haar fanbase…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Carlie Hanson - "Daze Inn"

De Amerikaanse zangeres Carlie Hanson is zowat de nieuwe Avril Lavigne, want net zoals het icoon uit de jaren tweeduizend mengt ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.