FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter plant zomerbar met concerten tijdens het originele festivalweekend

©CPU – Ymke Dirikx

We zijn nog altijd een beetje triest dat er dit jaar geen festivals zijn in België. Gelukkig duiken er hier en daar ook initiatieven op die ons toch van de nodige muziek voorzien deze zomer. Ook Rock Werchter kon zijn origineel festivalweekend niet zomaar voorbij laten gaan en organiseert Rock Werchter for Live2020. Van 2 tot 5 juli opent de organisatie een zomerbar aan hun North West Walls. Dit gaat vanzelfsprekend gepaard met enkele concerten.

Op 2 juli is er Selah Sue, 3 juli is weggelegd voor Tourist LeMC en 4 juli komt Bazart langs. Deze bands spelen elk twee keer op die dag binnen het tijdsslot waarvoor je tickets kocht (ofwel in de namiddag, ofwel in de avond). Op zaterdagavond is er ook een heuse quiz. Op 5 juli tot slot komt er een tv-show, geen publiek toegestaan, maar wel te zien op Canvas, Proximus Pickx en rockwerchter.be, net zoals de voorgaande shows. Daar kan je onder meer Emma Bale, Glints, SONS, Eefje de Visser en Arno zien. Meer namen volgen nog! Zo komt de magie van het Rock Werchter weekend toch een beetje terug, al zal het natuurlijk niet hetzelfde zijn.

Tickets gaan in verkoop vanaf morgen 10u, kan je enkel per vier kopen en kosten 180 euro voor de vier. Niet goedkoop, maar alle inkomsten van deze evenementen worden rechtstreeks aan Live2020 gedoneerd, het initiatief dat de sector ondersteunt. Alle info vind je via deze site.

2932 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes annuleert Europese tour en komt niet naar Rock Werchter 2021

Het is een donkere week voor het festivallandschap. Niet dat we het niet zagen aankomen in deze coronatijden, maar de klappen komen…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pearl Jam komt in 2021 naar Rock Werchter

Festivals doen hun uiterste best om een groot deel van hun line-up voor volgend jaar weer vast te leggen, maar dat is…
LiveRecensies

Arno @ Rock Werchter Zomerbar 2020: Nous sommes quand même tous des Belges

Voor Arno was zijn eerste volledige optreden sinds de coronacrisis niet zo maar een comeback. Zijn voorjaarstournee was met of zonder het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.