FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter plant zomerbar met concerten tijdens het originele festivalweekend

©CPU – Ymke Dirikx

We zijn nog altijd een beetje triest dat er dit jaar geen festivals zijn in België. Gelukkig duiken er hier en daar ook initiatieven op die ons toch van de nodige muziek voorzien deze zomer. Ook Rock Werchter kon zijn origineel festivalweekend niet zomaar voorbij laten gaan en organiseert Rock Werchter for Live2020. Van 2 tot 5 juli opent de organisatie een zomerbar aan hun North West Walls. Dit gaat vanzelfsprekend gepaard met enkele concerten.

Op 2 juli is er Selah Sue, 3 juli is weggelegd voor Tourist LeMC en 4 juli komt Bazart langs. Deze bands spelen elk twee keer op die dag binnen het tijdsslot waarvoor je tickets kocht (ofwel in de namiddag, ofwel in de avond). Op zaterdagavond is er ook een heuse quiz. Op 5 juli tot slot komt er een tv-show, geen publiek toegestaan, maar wel te zien op Canvas, Proximus Pickx en rockwerchter.be, net zoals de voorgaande shows. Daar kan je onder meer Emma Bale, Glints, SONS, Eefje de Visser en Arno zien. Meer namen volgen nog! Zo komt de magie van het Rock Werchter weekend toch een beetje terug, al zal het natuurlijk niet hetzelfde zijn.

Tickets gaan in verkoop vanaf morgen 10u, kan je enkel per vier kopen en kosten 180 euro voor de vier. Niet goedkoop, maar alle inkomsten van deze evenementen worden rechtstreeks aan Live2020 gedoneerd, het initiatief dat de sector ondersteunt. Alle info vind je via deze site.

3131 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsInstagramMuzieknieuwtjes

Metallica tweede headliner van Rock Werchter 2022!

De festivalkoorts stijgt opnieuw in het land en met de naderende vrijheid in zicht, zitten heel wat festivals in volle voorbereiding voor…
FestivalnieuwsInstagramMuzieknieuwtjes

Rock Werchter organiseert deze zomer WERCHTER PARKLIFE met Balthazar, Goose, Equal Idiots en meer!

‘Vanaf 13 augustus zijn er terug festivals mogelijk’. Hoe zo’n zinnetje een gevoel van nationale euforie kan teweeg brengen. Heel wat festivals…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjesUitgelicht

Festivalzomer 2021: Wat gaat er wel en niet door?

De zomer van 2020 viel tegen. Niet alleen was het moeilijker om grote reizen te maken, maar ook in eigen land waren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.