Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single 0171 – “Follow”

Hoe je 0171 precies moet uitspreken of wat de achterliggende gedachte van de artiestennaam is, blijft voor ons een raadsel. We weten wel dat het Londense duo al heel fijne muziek wist uit te brengen. Hun eerste ep 1000 Words werd opgepikt door zowat elke invloedrijke muziekblog uit de UK en zo hopen ze er dit jaar met hun tweede ep een succesvol vervolg aan te breien.

“Follow” vormt de eerste introductie van hun tweede volwaardige project en heeft weer dat heerlijke kantje dat we op hun eerste project al zo wisten te smaken. Stemvervorming, gekke deuntjes en elektronische opbouwen maken ook van deze single weer een gezellige trip door de gedachten van 0171 en we volgen hen met veel plezier in dit muzikale avontuur. “Follow” is wellicht hun meest pakkende nummer tot nu toe en blijft van begin tot einde verrassen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 juni 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief