Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tyla Yaweh (feat. Post Malone) – “Tommy Lee”

Tyla Yaweh dealde enkele jaren geleden nog drugs terwijl hij in Dunkin’ Donuts werkte, maar dat liep niet goed af. Tyler Jamal Brown, zoals de rapper echt heet, vluchtte naar Los Angeles en daar werd hij ontdekt door niemand minder dan Post Malone. Dus mocht Tyla in het voorprogramma spelen van Malone en dat ook in het Sportpaleis. Vorig jaar bracht Yaweh een eerste album uit en toch komt de rapper nu al met nieuwe muziek. De nieuwste single is een samenwerking met Post Malone met wie hij opnieuw op tour was vooraleer corona daar een stokje tussen stak. Nu brengen de twee samen een nummer uit.

“Tommy Lee” gaat uiteraard over Tommy Lee, de befaamde drummer van onder andere Mötley Crüe. Zo rapt Malone onder andere: ‘Pull up with the drum like I’m Tommy Lee’, maar dat is lang niet de enige verwijzing naar de rocker in de tekst. Het nummer begint met een rustig gitaartje en eens Tyla Yaheh begint te rappen, komt een frisse beat bij. De song gaat de hele tijd door op hetzelfde elan, maar door de afwisseling tussen de rappers verveelt het niet. “Tommy Lee” is een mooie ode aan de gelijknamige man.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

956 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Post Malone - Twelve Carat Toothache (★★½): Op zoek naar licht

Niet veel mensen kunnen zeggen dat hun muziek meer dan 25 miljard keer is beluisterd op Spotify, maar Post Malone kan dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Post Malone - "Cooped Up" (feat. Roddy Ricch)

Weinig artiesten op deze planeet zijn momenteel zo populair en succesvol als Post Malone. De sympathieke en charismatische Amerikaan brak in 2015…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mallrat - "Your Love"

Bijna drie jaar geleden ontmoetten we Mallrat voor het eerst in de legendarische rode backstage van de Ancienne Belgique, waar ze toen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.