Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tyla Yaweh (feat. Post Malone) – “Tommy Lee”

Tyla Yaweh dealde enkele jaren geleden nog drugs terwijl hij in Dunkin’ Donuts werkte, maar dat liep niet goed af. Tyler Jamal Brown, zoals de rapper echt heet, vluchtte naar Los Angeles en daar werd hij ontdekt door niemand minder dan Post Malone. Dus mocht Tyla in het voorprogramma spelen van Malone en dat ook in het Sportpaleis. Vorig jaar bracht Yaweh een eerste album uit en toch komt de rapper nu al met nieuwe muziek. De nieuwste single is een samenwerking met Post Malone met wie hij opnieuw op tour was vooraleer corona daar een stokje tussen stak. Nu brengen de twee samen een nummer uit.

“Tommy Lee” gaat uiteraard over Tommy Lee, de befaamde drummer van onder andere Mötley Crüe. Zo rapt Malone onder andere: ‘Pull up with the drum like I’m Tommy Lee’, maar dat is lang niet de enige verwijzing naar de rocker in de tekst. Het nummer begint met een rustig gitaartje en eens Tyla Yaheh begint te rappen, komt een frisse beat bij. De song gaat de hele tijd door op hetzelfde elan, maar door de afwisseling tussen de rappers verveelt het niet. “Tommy Lee” is een mooie ode aan de gelijknamige man.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

785 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Post Malone - "Motley Crew"

Post Malone viert vandaag zijn comeback! De Amerikaan is een van de populairste en meest succesvolle soloartiesten die er momenteel op deze…
AlbumsRecensies

Ty Dolla $ign - Featuring Ty Dolla $ign (★★½): Goed, maar te veel

De Amerikaanse zanger, songwriter en producer Tyrone Griffin Jr., beter bekend als Ty Dolla $ign, leeft van singles en features. Hoewel hij…
AlbumsRecensies

Ozzy Osbourne - Ordinary Man (★★★★): Geen gewone man

Voor een man van 71 die meer seks, drugs & rock ‘n’ roll heeft gezien dan goed is voor een mensenleven, is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.