Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mall Girl – “My Sweet Mall Girl”

Wat oorspronkelijk begon als een jamsessie met een paar vrienden, groeide uiteindelijk uit tot Mall Girl. De Noorse band heeft nog maar een handvol singles op zijn palmares staan, maar kan al op heel wat airplay rekenen in eigen land. Tijd om dat gebied uit te breiden, moet het viertal gedacht hebben. De band maakt niet de gebruikelijke Scandinavische droompop, maar er zijn hier en daar toch wel wat sporen van terug te vinden. Mall Girl is dus zowel een meerwaarde voor de pop- als indiefans en die zullen dankzij het nieuwe “My Sweet Mall Girl” ongetwijfeld over de streep worden getrokken.

Op het nieuwste exemplaar van Mall Girl gaan heden en verleden hand in hand. Er hangt een lichte discosfeer doorheen het nummer, maar we krijgen toch heel wat hedendaagse elementen te horen. De beat houdt het tempo strak, terwijl de lichte, dromerige gitaartjes ervoor zorgen dat ons hoofd naar hogere sferen stijgt. Het is bijna onmogelijk om niet met je voet mee te tikken op “My Sweet Mall Girl” dankzij de leuke drums. Tegen het einde wordt er nog een dromerige gitaarsolo tegenaan gegooid, wat de finishing touch voor de song betekent. Het nummer zit bijzonder goed in elkaar en het zou ons dan ook niks verbazen als we binnen afzienbare tijd allemaal mee staan te dansen op Mall Girl.

Facebook / Instagram`

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

6 juni 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief