Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nathy Peluso – “Buenos Aires”

De Latijns-Amerikaanse landen hebben een rijke muzikale geschiedenis, die door de steeds populairder wordende reggaeton en latin-pop lijkt vergeten te worden. Gelukkig hebben ze in Argentinië met Nathy Peluso een kanjer van een artiest, die er in slaagt om traditionele instrumenten samen te blenden met verfrissende r&b-beats en zo op een steeds groter wordende fanbase mag rekenen. Ook Europa wordt stilaan verleid door Peluso, want haar passage op Dour 2018 was toen één van onze favoriete shows van het festival.

Later dit jaar volgt het langverwachte debuut van de Argentijnse sensatie en met “Buenos Aires” hebben we niet alleen een ode aan haar jeugd in haar thuisstad, maar eindelijk ook nog eens een nieuw voorsmaakje op hetgeen ons te wachten staat. De nostalgische r&b-sound met haar fenomenale stem en de op tango-geïnspireerde elementen klinken als de zon die opgaat en doet ons even alle miserie vergeten. Nathy Peluso is niet zomaar een artiest zoals dertien uit een dozijn, maar brengt wel degelijk een nieuwe flair in de muziekwereld. Uitkijken naar haar eerste album dus!

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1662 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Couleur Café (Festivaldag 3): De laatste energiestoten

Om de laatste dag van Couleur Café goed in te zetten, was de zon ook eens van de partij. Onder het alziend…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Nathy Peluso, Youssou N'Dour, The Comet is Coming en meer naar Couleur Café!

Couleur Café krijgt dit jaar een te duchten concurrent bij in het Ossegempark park met CORE, maar het geliefde Brusselse festival stevent…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nathy Peluso - "MAFIOSA"

De Spaans-Argentijnse Nathy Peluso breekt in de Spaanse gemeenschap het ene record na het andere met haar geestige fusie van r&b, latin…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.