Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Griff – “Forgive Myself”

Toen ons oog vorig jaar viel op de Britse Griff, hadden we al het gevoel dat we te maken hadden met een nieuwe popsensatie, maar nu maakt de jonge zangeres die vermoedens ook stilaan waar. Met ondertussen al een debuutep onder de arm heeft ze al meer dan een miljoen maandelijkse Spotify-streams bij elkaar gesprokkeld, maar daar neemt de jongedame nog geen genoegen mee. Vandaag is ze in elk geval alweer terug met weeral een nieuw nummer, en dat mag er ook deze keer zijn.

Er hangt zowel een vrolijke als droevige sfeer doorheen “Forgive Myself”. Omdat we graag met een positieve noot beginnen, zullen we het eerst over het vrolijke gedeelte hebben. Dat is dit keer de catchy beat en zomerse samples die ervoor zorgen dat we een glimlach op ons gezicht krijgen. Het negatieve is dan ook niet letterlijk te nemen, aangezien het vooral tekstueel nogal zwaar in elkaar zit. Het nummer gaat er namelijk over dat de zangeres haar hart aan de verkeerde persoon gaf, en daarom zichzelf moet vergeven. Moeilijk, maar uiteindelijk ook wel een mooie betekenis. Daarom zien we vooruitgang bij Griff en hoewel het lijkt alsof ze al redelijk ver staat, denken wij dat dit nog maar het begin is.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1755 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Dua Lipa @ Sportpaleis: Langverwachte komst van female alpha

Dua Lipa is al enkele jaren de naam op de lippen van elke popfan. De Britse zangeres wist met de nummers op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sigrid & Bring Me The Horizon - "Bad Life"

Verrassende samenwerkingen zijn van alle tijden, maar bij sommige aankondigingen moeten ook wij twee keer kijken om het te geloven. Wie had…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Griff & Sigrid - "Head on Fire"

Ondanks dat Sigrid uit Noorwegen komt, heeft ze bijzonder veel gemeen met de Britse Griff. Beide popzangeressen zijn gigantisch populair in het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.