Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Emelie Hollow – “Break It Right” (feat. Ruben)

Heel wat muzikaal talent zit verscholen in het Noorden, zo ook Emelie Hollow. De zangeres schrijft al nummers sinds haar kindertijd en is intussen zo goed geworden dat ze zelfs mee mocht schrijven aan muziek van Alan Walker en Seeb. Daarnaast schrijft ze ook muziek voor zichzelf en ook die is niet van de minste. Gewapend met haar breekbare stem weet ze iedereen te raken. Vandaag doet ze dat niet alleen, maar samen met Ruben. Een andere Noorse zanger, die daar zelfs een Grammy verzilverde.

Haal de zakdoeken maar boven, want “Break It Right” werd een enorm emotioneel liefdeslied. Een kille piano ondersteunt de breekbare stem van Emelie. Doe daar nog eens wat strijkers bij en je krijgt bijna instant tranen in je ogen. De zangeres zingt over een relatiebreuk en daarna voorziet Ruben haar van antwoord. De twee gaan met elkaar in conversatie, en hoe verder het nummer vordert, hoe symfonischer het klinkt. Naar het einde toe krijgen we hier en daar wat bombastische elementjes en dat komt het nummer alleen maar ten goede.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1109 posts

About author
't is oke.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.