Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Maverick Sabre – “Don’t You Know by Now”

Bijna tien jaar draait Maverick Sabre ondertussen mee in de harde muziekwereld, maar een walk in the park waren de afgelopen jaren niet. Met zijn enorm soulvol stemgeluid maakte hij zich al snel een naam in het Verenigd Koninkrijk, maar zijn carrière stagneerde de voorbije jaren een beetje. De samenwerkingen met onder andere Jorja Smith, Joey Bada$$ en Chronixx brachten hem nog eens in de kijker, maar met zijn meest recente plaat When I Wake Up kon hij verrassend genoeg geen potten breken. Een nieuwe ep van de Brit is op komst en daar is “Don’t You Know By Now” de eerste single uit.

Met “Don”t You Know by Now” sluit Maverick Sabre naadloos aan zijn vorige plaat aan. De zachte r&b-klanken zorgen ervoor dat de schijnwerpers helemaal op de gouden stem van Maverick Sabre gericht zijn. Het nummer gaat over liefde en blijft daardoor wat in het cliché van een ballad hangen. De uitvoering is hoe dan ook wel goed, maar toch missen we een beetje de frisheid en de afwisseling op “Don’t You Know by Now” om er echt helemaal weg van te zijn.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

27 mei 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief