Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Clara Mae feat. gnash – “Overused”

Voor de Zweedse Clara Hagman is de muziekindustrie geen onbekend terrein. Ze producete op jonge leeftijd al haar eigen nummers, wat ze leerde van haar vader. Op 19-jarige leeftijd werd ze lid van de band Ace of Base, waar ze drie jaar en één album later vertrok. In 2014 begon ze met een solocarrière onder haar huidige artiestennaam: Clara Mae.

De singer-songwriter bracht in april nog een nieuw nummer uit, maar komt nu al met iets nieuws, een samenwerking deze keer. Met de zanger gnash, die je mogelijk nog kent van het succesnummer “i hate you, i love you”. Clara Mae beschrijft haar eigen muziek als ‘pop met een elektronische touch’ en grijpt bij het maken van popnummers weleens terug naar haar kennis over jazz. Al zijn van die jazzinvloeden niets meer te merken. “Overused” is een heerlijk popnummer met een meezingbare tekst. Godzijdank dat Clara Mae en gnash elkaar vonden, hun stemmen vormen een mooi geheel en je zou bijna denken dat ze een vast duo zijn.

Ondanks haar ervaring in de muziekindustrie en eerdere samenwerkingen met de dj’s David Guetta en Tiësto, is de popzangeres nog niet bekend bij het grote publiek. Misschien komt daar met dit nummer verandering in. Het heeft alvast het potentieel van een luchtig zomernummer.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

 

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goldband - "De langste nacht"

In 2019 maakten we voor het eerst kennis met Goldband. De Nederlandse muzikanten plezierden ons sindsdien al met oorwurmen zoals “Witte Was“,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Majé - "Loud & Proud"

Majé, uitgesproken als madjé, is de artiestennaam van Elvira Lawson. De Roeselaarse gebruikt het Togolese woord, dat sierlijk of sierlijkheid begeesterd, als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zoe Wees - "Ghost"

De achttienjarige Zoe Wees startte haar carrière in 2019 toen ze haar nummer “Hibernating” samen met Moonbootica uitbracht. Haar doorbraak kwam er…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.