Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single IVY – “Broke Free”

De creatieve ziel van Robert De Haan is ontembaar, want er zijn weinig kunstdisciplines waarin hij zich niet thuis voelt. Naast indrukwekkende schilderijen maken onder de naam Rohan of het maken van coole streetwear outfits, is hij ook op muzikaal vlak druk aan het experimenteren. Als IVY zette hij enkele jaren terug al eerste stappen en tekende hij een contract. Nadat hij lang niets kon uitbrengen, kwam recent zijn comeback single “Daily Desires” uit en op meer nieuw werk moesten we niet lang wachten.

België ruilde hij een paar maanden terug in voor Cardiff, maar zijn muzikale stijl blijft hij wel trouw. Op “Broke Free” gaat hij verder waar hij op zijn vorige single “Daily Desires” stopte en ook deze keer weet hij dus te overtuigen. Zijn hiphop sound ebt stilletjes aan weg en maakt plaats voor een stoere rocksound die wat aan Yungblud doet denken. “Broke Free” klinkt alsof IVY zich eindelijk muzikaal kan bevrijden en bouwt stevig op naar een coole climax. Een interessante artiest die we verder in de gaten zullen houden.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single IVY - "Cold Blooded"

Verschillende muziekgenres mengen, is een techniek die al jaren gebruikt wordt om diversiteit binnen de muziekwereld te stimuleren. De ongeschreven regels binnen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single IVY - "Daily Desires"

Kunstenaar, designer en vooral ook artiest. Robert De Haan is het allemaal en wil zijn talent maar al te graag met de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.