Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Daði Freyr – “Where We Wanna Be”

Daði Freyr was wellicht de grootste kanshebber om het Eurovisiesongfestival dit jaar te winnen, maar spijtig genoeg is dit groot evenement ook geannuleerd door het virus dat heel de wereld momenteel terroriseert. De IJslander had dan ook een serieuze hit te pakken met zijn inzending “Think About Things”. Dit kwam vooral door een te gekke videoclip waar we de groep in felgroene truien een onnavolgbare choreografie opzette en we enkele ongeloofwaardige instrumenten te zien kregen. Nu is de band terug met een lockdownhymne waarvan we er dezer dagen veel op ons bord krijgen.

“Where We Wanna Be” gaat dus over dat we moeten genieten van het leven in quarantaine met de mensen van wie we houden. Zo zingt Daði Freyr bijvoorbeeld: ‘I couldn’t do this with anybody else’. Die boodschap komt dan ook heel goed over door het leuke poppy ritme dat we krijgen te horen in dit amusant dansnummer. Al trekken ze de lijn van hun grote internethit “Think About Things” misschien iets te hard door, waardoor het wat repetitief klinkt. Zo vinden we ook in de clip enkele gelijkaardige danspasjes terug. Hoewel we de opgewektheid van de IJslander nu wel wat meer kunnen plaatsen, deugt dit synthpopnummer niet helemaal. Hopelijk melkt de band hun succes niet te veel op dezelfde manier uit.

Op 11 december houden de bandleden van Daði Freyr gedurende hun Europese tour een tussenstopje in de Botanique in Brussel.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Pinkpop 2023 (Festivaldag 2): Roze kopjes op allerlei wijzen

Met factor vijftig onder de arm om de roodroze hoofden te beschermen, stonden we gisteren weer klaar om aan de tweede dag…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 2): Wispelturige mengelmoes

De tweede dag van Pukkelpop is eigenlijk nog altijd de eerste officiële festivaldag met alle podia open en een stuk meer volk…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Daði Freyr, Bizkit Park en acht andere nieuwe namen voor Pukkelpop 2022!

Er is goed nieuws en er is slecht nieuws voor Pukkelpop. Het slechte nieuws is dat er weer heel wat bands verstek…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.