Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single No Age – “Head Sport Full Face”

Met hun twee zijn ze, en ze komen uit Californië, Los Angeles. Oh ja, ze maken ook muziek dat wat wegheeft van punk. Deze twee jonge gasten van No Age zijn beter te omschrijven als punkers die het maar met twee doen, omdat meer ook gewoon moeilijker is. Dat het leuke en zelfs vrolijke muziek is, dat horen we in “Head Sport Full Face”.

Dit is de vierde single van het komende album Goons be Gone en het is een vrolijke versie van zichzelf geworden. Daar waar vorige singles iets donkerder klonken, klinkt deze een stukje meer zomers. Nog steeds op dezelfde monotone manier waardoor het heel statisch klinkt, maar toch creëert No Age een vreemde soort dynamiek. Ergens herken je invloeden van postpunk, maar toch zit er meer in. Je hoort ook gewoon doorsnee rock ‘n’ roll, maar dat hier zeker niet in een negatieve zin.

Goons be Gone komt 5 juni uit op Drag City. Een voorstelling van de plaat zal er niet direct inzitten, maar de clip toont wel aan dat ze waardig afscheid hebben kunnen nemen vlak voor de uitbraak van COVID-19.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

Related posts
LiveRecensies

SONS @ Nieuwe Nor: Lawaai voor gevorderden

De grootste festivals van de Benelux op hun grondvesten laten schudden? Laat dat maar aan SONS over. Na een eclatante passage op…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MEMI - "RocK N RoLL"

De Zuid-Koreaanse MEMI wist in haar korte carrière al redelijk wat aandacht te verzamelen via sociale media, wat tegenwoordig de beste manier…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The 925 - "Judy"

Hou je van een goede portie ouderwetse rock-‘n-roll? Hoeven er niet te veel franjes aan? Dan heeft The 925 alles wat je…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.