Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single No Age – “Head Sport Full Face”

Met hun twee zijn ze, en ze komen uit Californië, Los Angeles. Oh ja, ze maken ook muziek dat wat wegheeft van punk. Deze twee jonge gasten van No Age zijn beter te omschrijven als punkers die het maar met twee doen, omdat meer ook gewoon moeilijker is. Dat het leuke en zelfs vrolijke muziek is, dat horen we in “Head Sport Full Face”.

Dit is de vierde single van het komende album Goons be Gone en het is een vrolijke versie van zichzelf geworden. Daar waar vorige singles iets donkerder klonken, klinkt deze een stukje meer zomers. Nog steeds op dezelfde monotone manier waardoor het heel statisch klinkt, maar toch creëert No Age een vreemde soort dynamiek. Ergens herken je invloeden van postpunk, maar toch zit er meer in. Je hoort ook gewoon doorsnee rock ‘n’ roll, maar dat hier zeker niet in een negatieve zin.

Goons be Gone komt 5 juni uit op Drag City. Een voorstelling van de plaat zal er niet direct inzitten, maar de clip toont wel aan dat ze waardig afscheid hebben kunnen nemen vlak voor de uitbraak van COVID-19.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

18 mei 2020

About Author

Wouter Vandeweyer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief