Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lotte – “Mess”

Vandaag nieuw in de categorie indrukwekkende Scandinavische pop: Lotte. De jonge Noorse maakt al een paar jaar muziek, maar lijkt er dit jaar pas echt werk van te maken. Met al drie nummers uit in 2020, is Lotte Sollie goed op weg om met een debuutep op de proppen te komen. Die zal in elk geval helemaal niet mis klinken, aangezien al haar nummers ons vast en zeker kunnen bekoren. De jongedame maakt droompop met een licht eclectisch kantje en daar zijn we verzot op. Doordat er nog niet zo heel veel nummers in haar discografie staan, horen we Lotte dan ook elke keer groeien en vooruitgang maken. Op het nieuwe “Mess” mag ze in elk geval heel trots zijn, want het is één van haar beste werken tot nu toe.

“Mess” is – zoals de titel al doet vermoeden – een ode aan de imperfectie. ‘We’re all a mess!’, zingt de jonge Noorse, terwijl de elektrisch getinte beats in onze oren pompen. Het is een af- en aanrijden van stevige beats en intiemere momenten. Allebei weten ze ons op een andere manier te overtuigen. In het eerste geval kunnen we niet stil blijven zitten en worden we betoverd door al die vrolijkheid die Lotte uitstraalt, terwijl ze ons op de rustigere stukken betovert met haar stemgeluid. Muzikaal doet “Mess” in elk geval denken aan Sigrid, waardoor het ons helemaal niet zou verbazen als dit een radiohit zou worden. Het wordt dus hoog tijd dat de wereld kennismaakt met de veelbelovende zangeres.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

15 mei 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief