Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jonas Brothers – “X” & “Five More Minutes”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Nadat de broertjes Jonas in 2009 plots besloten om op solo-avontuur te gaan, beslisten ze vorig jaar om de draad terug op te pikken waar het een decennium eerder was gestopt. Door een fantastische comeback die geliefd werd bij de oude en nieuwe fans, kunnen we toch spreken dat 2019 het jaar van de Jonas Brothers was. Met een grote radiohit “Sucker” en hun vijfde album Happiness Begins waarmee ze meteen op nummer één van de Amerikaanse albumcharts terecht kwamen, vertrokken de heren op wereldtour. Zo stopte de broers begin februari ook in de Lotto Arena waar ze ontelbare tienerhartjes sneller lieten kloppen.

Van de Jonas Brothers zijn we niets anders gewoon dan dat ze telkens op de proppen komen met een aanstekelijke, potentiële hit. Met “X” doen ze dan ook een gooi naar de zomerhit van 2020. Waar we normaal steeds een poppy gitaarriff mogen verwachten in een nieuwe single van de heren, krijgen we nu iets compleet anders te horen. Zo creëren de broers door het gebruik van elektronica en een Latijnse ritme, die we dezer dagen meer en meer mogen aanhoren, een nummer met een jaren tachtig vibe. Het zomers dansnummer brengt een relaxende schwung met zich mee en geeft ons een throw-forward naar het moment dat we terug mogen walsen op de dansvloer. Wanneer we tegen het einde de Colombiaanse Karol G te horen krijgen, komt er een perfecte samenwerking naar boven. Het zou een grote verrassing zijn als we “X” binnenkort niet te horen krijgen op de radio.

Ook “Five More Minutes” kwam vandaag uit en deze single zouden de echte fans al wel gehoord kunnen hebben. Zo speelden ze dit nummer al tijdens ‘The Grammys’ begin dit jaar en we konden het ook al horen in de documentaire over hun tour van afgelopen jaar. Op “Five More Minutes” krijgen we tegenover “X” een hele zachte kant van de broers te horen. In de harmonieuze liefdesballade smeken de heren voor vijf minuten extra aan hun respectievelijke vrouwen. Zo merken we nog maar eens op dat de broers zot veel van hun vriendinnen houden.

Deze twee singles zullen we hoogstwaarschijnlijk een plaats krijgen op het opkomende zesde album van de band.

Facebook / Website / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

15 mei 2020

About Author

Robbe Van Hool


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Jonas Brothers – “X” & “Five More Minutes””

  1. X Super song …

    Like Jonas Brothers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief