Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Denzel Curry ft. Tommy Swisher – “IM JUST SAYIN THO”

Sommige mensen zijn ieder spoor van productiviteit verloren tijdens de quarantaine. Denzel Curry is niet zo iemand. Hij dropte een monster van een freestyle met collegarapper Tommy Swisher en voor een seconde vergeet je de buitenwereld. De pionier der SoundCloudrap strikes again

We wisten al langer dat Denzel een aardig eind kon rappen en deze keer wordt hij begeleid door een beat die wat doet denken aan hiphop uit de nineties. Je hoort het goed; hij heeft zijn typische, vettige bassen tijdelijk ingeruild voor een iets melodischer alternatief en we zijn er niet rouwig om. Eerlijk is eerlijk: we gaan er graag van uit dat alles wat Denzel Curry doet om duimen en vingers bij af te likken is. Daar zijn we nog niet vaak de fout mee ingegaan, ook al is “IM JUST SAYIN THO” niet volledig wat we gewoon zijn van de rapper. Is deze freestyle daarom slechter? Hell no

Curry zoekt nog drie albums te releasen voordat hij de mic dropt en als de kwaliteit van zijn muziek exponentieel blijft stijgen, staat ons nog veel moois te wachten. Voorlopig staan er nog geen concerten gepland in onze contreien, maar we houden onze oren en ogen wijd open. 

Denzel Curry: FacebookInstagramTwitter 

Tommy Swisher: FacebookInstagramTwitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Denzel Curry - "BLOOD ON MY NIKEZ" (feat. Juicy J)

Denzel Curry is niet op zijn mond gevallen, maar als arrogant kan je hem moeilijk bestempelen. De Amerikaanse artiest durft op Twitter…
LiveRecensies

Dour 2023 (Festivaldag 5): Buitenaardse vibes

Met het einde van Dour kunnen we intussen ook reeds vaarwel zeggen aan de eerste helft van de huidige festivalzomer. De volgende…
InstagramLiveRecensies

ROLLING LOUD 2023 (Festivaldag 2): Dag van het daverende asfalt

De sfeervolle omgeving van Rotterdam Ahoy wordt al voor het middaguur weer gevuld met een menigte van hiphopliefhebbers, klaar voor de tweede…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.