Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle KID 2 – “Leave Me Out”

KID 2 is niet het vervolg op Vlaamse rapper K1D, maar een splinternieuwe singer-songwriter uit Noorwegen. Noorwegen heeft al heel wat goeie muzikale exportproducten gehad zoals bijvoorbeeld Aurora, Röyksopp en Sigrid. Anna Stabell, zoals KID 2 echt heet, woont ondertussen al een tijdje niet meer in haar geboorteland, maar in Brighton. Deze week bracht ze haar eerste single uit en puur gebaseerd op die dikke drie minuten zou het ons niet verbazen als we ooit naar haar verwijzen wanneer we een nieuwe Noorse zangeres ontdekken.

“Leave Me Out” valt onder de categorie breekbare gitaarliedjes. KID 2 voegde wat ambient geluiden toe om het nummer wat gelaagder te maken en hierdoor is het lied niet het dertiende in een dozijn. De mooie stem van Stabell heeft iets betoverend en wanneer er een subtiele elektrische gitaar bijkomt, verlaten we dit universum voor een goeie minuut. KID 2 neemt ons vanaf haar eerste poging mee naar haar wereld en het is daar momenteel beter dan op planeet aarde.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1203 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single KID 2 - "August Morning"

Vorig jaar in mei lieten we ons voor het eerst betoveren door KID 2 en haar prachtige stem. De Noorse woont ondertussen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.