Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ariana Grande & Justin Bieber – “Stuck With U”

Fans van Ariana Grande hebben bijna een jaar moeten wachten op nieuwe muziek van hun grote idool en zo was de hype rond haar samenwerking met Justin Bieber groot. Bieber waagde zich recent aan zijn comeback, maar zijn album werd allesbehalve een grote terugkeer naar het grote podium. Changes mist originaliteit, bracht geen enkele grote hit naar voren en zo moest Bieber ook nog eens enkele shows van zijn geplande stadion-tour downgraden naar arena’s. We waren dan ook benieuwd of zijn samenwerking met Ariana wel het potentieel heeft om een hit te worden, maar tevergeefs.

“Stuck With U” is een wat zielloze ballade geworden, die we al zo vaak hebben gehoord en dus weinig creativiteit aan de dag legt. Aan de vocale prestaties valt niets op te merken, want zowel Grande als Bieber zingen hun strofes met de nodige overgave. Toch overheerst een wrange nasmaak want de meligheid van de single steekt er met kop en schouder bovenuit en maakt het luisteren naar “Stuck With U” moeilijk. We worden niet echt warm van deze fletse samenwerking tussen de twee gigantische tieneridolen, maar vinden het wel knap dat ze de opbrengst van de single doneren aan First Responders Children’s Foundation. Dat maakt het uiteindelijk ook iets minder pijnlijk.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

8 mei 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief