Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Raleigh Ritchie – “Aristocrats”

Raleigh Ritchie zullen de meesten in Vlaanderen vooral kennen als Grey Worm uit de successerie Games Of Thrones, maar ook aan zijn muzikale carrière timmert de Brit al een tijdje. Zijn grootste succes scoorde hij in 2014 met het nummer “Stronger Than Ever”, maar zijn fans moesten zich nog twee jaar gedulden voor Raleigh met een debuutplaat op de proppen kwam. In 2017 was hij voorts nog te horen op het album van Stormzy, maar daarna werd het toch weer wat rustiger rond hem. Het afgelopen jaar werd hij onverwachts aan de line-up van Rock Werchter toegevoegd, maar de release van zijn tweede album liep helaas wat vertraging op. Andy zit er nu toch aan te komen en verschijnt op 25 juni. Het nummer “Aristocrats” brengt ons nu al in de juiste stemming.

Voor “Aristocrats” kon Raleigh Ritchie opnieuw rekenen op de diensten van producer Chris Loco, waarmee hij in het verleden ook al geregeld samenwerkte. In het nummer stak Raleigh Ritchie bijzonder veel betekenis. Hij heeft het over zijn liefde voor zijn thuisland, maar ook het tegenstrijdige gevoel dat die liefde niet altijd wederzijds is. Die inhoud werd verpakt in een laidback r&b-deuntje en catchy refrein. Het nummer wordt met de luisterbeurten zelfs nog iets toffer en is juist wat we nu nodig hebben. We zijn blij dat Raleigh Ritchie zich terug meer op zijn muziek heeft geconcentreerd, want “Aristocrats” is zowaar een van zijn betere nummers geworden!

Facebook

1594 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
LiveRecensies

Rock Werchter 2019 (Festivaldag 1): Rock P!nk?!

De eerste dag Rock Werchter was er een die bijna volledig in het teken van P!nk stond, maar er was nog veel…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 18 - 25 januari

Alweer een week achter de rug. Deze keer bleek het een excentrieke week te zijn met enerzijds idyllische en anderzijds demonische filmpjes. Het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single PREP

Prep dat is een viertal afkomstig uit Londen. Op zich is dit niet zoo speciaal, ware het niet dat deze vier personen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.