banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Bottom Line – “Youth”

Poppunk uit het Verenigd Koninkrijk, dat klinkt vaak al als muziek in de oren. The Bottom Line staat sinds 2012 op de planken en mag onder andere Neck Deep en Simple Plan tot hun fans rekenen. Dat staat alvast niet slecht op je cv. Hun tweede langspeler No Vacation, die vorig jaar uitkwam, kreeg heel wat lovende commentaren en leverde hen ook buiten hun thuisland wat succes op.

“Youth” is de tweede single die de band in de jongste maanden uitbrengt. Het omvat alles wat een poppunknummer hoort te brengen. Jammer genoeg bedoelen we dit vooral op een inspiratieloze en cliché manier. “Youth” lijkt wel een tweede puberteit van de band te zijn waarin ze alles en iedereen haten. Naar alles wordt een middenvinger opgestoken. Ook muzikaal mag je niet al te veel verwachten van “Youth”: een generiek gitaardeuntje met een upbeat drumlijntje, dat is alles. Hopelijk wordt op eventueel nieuw materiaal de lijn van No Vacation doorgetrokken en niet die van de nieuwe single. Laat dit een eenmalige misser zijn.

Facebook / Instagram / Twitter / Website /

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Wonder Years – “Threadbare”

Het is nu bijna een jaar geleden dat The Wonder Years voor het laatst nieuwe muziek de wereld instuurde. Daarom was het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me - "Go To Hell" (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Simple Plan – “The Antidote”

Simple Plan is zo’n band waar altijd op wordt neergekeken omdat hun sound nogal clichématig is. Toch weerhield dat hen er niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.